Kâbus geri döndü

Galatasaray'ı Dortmund deplasmanında yalnız bırakmayan binlerce taraftar, Signal Iduna Park'ta sarı-kırmızılı takıma destek verdi. Ancak ikinci yarıda sahaya ve rakip tribünlere meşale atan taraftarlar, Galatasaray kulübünü zor durumda bıraktı.

NTV Spor 05.11.2014 - 11:05
Kâbus geri döndü

Galatasaray'ı Borussia Dortmund deplasmanında kalabalık bir taraftar grubu destekledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar kale arkası tribününde kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Taraftarlar tezahüratlarla oyunculara destek verdi.

Açılan bir pankart ise dikkat çekiciydi. Sarı-kırmızılı futbolculara mesaj verilen pankartta, "Hakkını veren hep baş tacı, ihanetin bedeli ise darağacı" yazıyordu.

Ancak maçın ikinci yarısında Galatasaray kulübünün ceza alabileceği olaylar yaşandı. Galatasaraylı taraftarlar 52. dakikada sahaya meşale ve patlayıcı madde attı. Hakem Pavel Kralovec oyunu durdurarak yardımcılarını yanına çağırdı. Statta anons yapıldı.

Futbolcularla saha kenarında konuşan Kralovec, Selçuk ve Melo'yu taraftarların yanına gönderdi. Tribünün önüne giden iki futbolcu bir süre taraftarlarla konuştu.

Maç 3 dakikalık duraklamanın ardından kaldığı yerden devam etti. 87. dakikada bu kez Galatasaray tribününden Borussia Dortmund taraftarının olduğu bölüme melaşe atıldı. Oyun bir kez daha durdu. Statta ikinci kez anons yapıldı. Yaşananlar nedeniyle UEFA gözlemcisinin yazacağı rapora göre Galatasaray kulübü cezayla karşı karşıya kaldı.

Sayfa Yükleniyor...