"Chelsea durdurulamaz"

İngiltere'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Arsenal'in Menajeri Arsene Wenger, şampiyonluk adayını açıkladı: "Chelsea."

NTV Spor 10.11.2014 - 13:08
"Chelsea durdurulamaz"

Ligde, Pazar günü Swansea ile oynadıkları maçı 2-1 kaybeden ve lider Chelsea'nin 12 puan gerisine düşen Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Jose Mourinho'nun ekibini durduracak takım olmadığını söyledi. Oynadığı 11 maçın 9'unu kazanarak topladığı 29 puanla en yakın takipçisi Southampton'ın dört puan önündeki Chelsea'yi şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteren Fransız çalıştırıcı, "Böyle devam ederlerse, kimse onları yakalayamaz. Şu anda da herhangi bir takımın onlarla mücadele edecek kapasitesi yok gibi gözüküyor" diye konuştu.

5 Ekim'de Londra derbisinde 2-0 yenildikleri maçta Chelsea Menajeri Jose Mourinho'yla maç sırasında birbirlerini iten Arsene Wenger, Chelsea'yi şampiyonluk yolunda avantajlı gördüğünü dile getirdi. Cumartesi günü Liverpool deplasmanında 1-0 geri düşmelerine karşın maçı 2-1 kazanan Chelsea'nin sezonu 105 puanla tamamlayabileceğini kaydeden Wenger, "Şimdiye kadar topladıkları puanları bakın. Ve böyle devam ederlerse eminim kimse onları yakalayamaz" dedi.

Geçen Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 öne geçtikleri maçta Anderlecht ile 3-3 berabere kalan, ligde de Liberty Stadı'nda 1-0 öne geçmelerine karşın Swansea'ye 2-1 yenilerek kötü bir hafta geçiren takımı için de konuşan Wenger, hayal kırıklığı içinde olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, "1-0 öne geçmiştik ve daha iyi defans yaparak ikinci golü bulmalıydık. Pes etmeyen Swansea'ye fırsat vermemeliydik. Anderlecht karşısında da 3-0 öne geçtik; ancak maç 3-3 bitti. Büyük takım isen 1-0 öne geçtiğin zaman maçı kazanmalısın. Kazanacak kapasitemiz olmasına karşın puan kayıbı yaşamamız bizim için büyük hayalkırıklığı oldu" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...