23 çocuğun umudu oldu!

Mesut Özil, Almanya'yla Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra aldığı primi Brezilyalı 23 çocuğun ameliyat masraflarını karşılamak için harcadı. Alman yıldız, bu davranışından ötürü Laureus Medya Onur Ödülü'ne layık görüldü.

NTV Spor 13.11.2014 - 13:07
23 çocuğun umudu oldu!

Arsenal'in Alman futbolcusu Mesut Özil, Brezilyalı 23 çocuğun umudu oldu.

Almanya'nın 2014 Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından örnek bir yardım organizasyonuna imza atan Mesut, şampiyonluk primiyle 23 hasta çocuğun ameliyat masraflarını üstlendi. Mesut Özil bu davranışından ötürü Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen törende Laureus Medya Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Törene Mesut Özil'in yanı sıra Alman futbolcu Erik Durm, eski kaleci Jens Lehmann ve Franz Beckenbauer de katıldı. Aldığı ödülden ötürü duyduğu mutluluğu paylaşan Mesut, yardım çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

"YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"
Mesut, "Yaptığım iş insanlara yardım etmeyi kolaylaştırıyor. Futbolcular büyük paralar kazanıyor. Çocuklara yardım etmek, onların daha rahat bir hayata ulaşmalarını sağlamak beni motive ediyor. Daha fazla çocuğu mutlu edebilmek için sahada elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İleride başka projelere de imza atmak istiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...