"En iyiler burada"

La Liga ekiplerinden Real Sociedad, yeni teknik direktörü David Moyes'u basına tanıttı...

NTV Spor 14.11.2014 - 14:59
"En iyiler burada"

10 aylık başarısız Manchester United macerasının ardından, La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile anlaşan David Moyes basının karşısına çıktı...

Moyes'a, neden Real Sociedad'ı tercih ettiği soruldu.

51 yaşındaki teknik adam, Real Sociedad başkanının olumlu tavrının yanısıra, La Liga'da takım yönetecek olmanın kendisini cezbettiğini dile getirdi. La Liga'nın, dünyanın en iyi ligi olduğunu söyleyen Moyes; "La Liga, Premier Lig'den daha iyi. Burada en iyi oyuncular ve teknik adamlar var. Ben de kendimi en iyilere karşı test etmek istiyorum" dedi.

Real Sociedad'ın ligdeki konumunun kendisini korkutmadığını dile getiren Moyes; "Everton'ı da benzer bir durumda devralmış ve kulübü büyütmeyi başarmıştım. Burada da aynısını yapmayı umuyorum. Çünkü Real Sociedad, Everton'a çok benziyor" diye konuştu.

Real Sociedad'ın teklifini kabul etmeden önce, kendisini Manchester United'ın başına getiren Alex Ferguson'a da danıştığını vurgulayan Moyes; "Ferguson da teklifi kabul etmemi söyledi. Burada çok başarılı olacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Real Sociedad, Real Madrid ve Atletico Madrid gibi devleri yenmesine karşın, 11 haftada topladığı 9 puanla 15. basamakta bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...