Suarez psikolojik destek alıyor!

Barcelona'nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, başka bir rakibini daha ısırmamak için psikolojik yardım aldığını açıkladı.

NTV Spor 14.11.2014 - 20:30
Suarez psikolojik destek alıyor!

Barcelona'nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, başka bir rakibini daha ısırmamak için psikolojik yardım aldığını açıkladı. Suarez, Chiellini'yi ısırdıktan sonra özür dilemesini, Barcelona'nın talep etmediğini de savundu.

Uruguay Milli Takımı ile kampta olan Luis Suarez, hala, Dünya Kupası'nda İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısırmasıyla ilgili sorulara yanıt veriyor. "El Observador" gazetesine konuşan Suarez, artık daha akıllı davranacağını ifade etti. Golcü oyuncu, bir rakibini daha ısırmamak için psikolojik yardım aldığını da açıkladı.

Aldığı 4 aylık cezanın ardından çok zor günler geçirdiğini belirten Suarez; "Barcelona yönetimi bana büyük destek veriyor. Ben de bir daha benzer bir olayın yaşanmaması için psikolojik destek alıyorum. Bundan böyle daha akıllı olacağım" dedi.

Suarez, Chiellini'yi ısırdıktan sonra özür dilemesini, Barcelona'nın talep etmediğini de savundu. İddialar, Katalan yönetiminin 95 milyon Euroluk transferi taraftarına anlatabilmek için, Suarez'den özür dilemesini istediği yolundaydı.

Chiellini'yi ısırmasından dolayı gerçekten üzgün olduğu için özür dilediğini savunan Uruguaylı oyuncu, Barcelona formasıyla henüz gol atamamasını ise çok fazla büyütmediğini; gollerin mutlaka geleceğini bildiğini söyledi.

Luis Suarez, Dünya Kupası sırasında Chiellini'yi ısırması sonrası 4 ay men cezası almış, cezası Real Madrid ile Barcelona'yı karşı karşıya getiren El-Clasico'dan bir gün önce son bulmuştu. Suarez, Chiellini'den önce Chelseali Branislav İvanovic ve PSV forması giyen Otman Bakkal'ı da ısırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...