"İleride dünyanın en iyisi olacak"

Gareth Bale'in menajeri Jonathan Barnett, Galli yıldızın bir gün dünyanın en iyi futbolcusu olacağını söyledi.

NTV Spor 16.11.2014 - 14:26
"İleride dünyanın en iyisi olacak"

Real Madrid, geçen sezon 100 milyon Euroluk rekor bonservis bedeliyle Gareth Bale'i kadrosuna kattığında Galli oyuncunun takıma nasıl katkı sağlayacağı uzun süre tartışılmıştı. Bale, gösterdiği performansla hem taraftarın hem de takım arkadaşlarının beğenisini toplarken menajeri de kendisi hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Bale'in menajeri Jonathan Barnett, İspanyol spor gazetesi AS'a yaptığı açıklamada, Bale'in gelişimini şöyle değerlendirdi: "Bale'i küçüklüğünden beri tanıyorum. Real madrid'e ilk katıldığında, bir gün FIFA Altın Top Ödülü'nü alacağını söylemiştim. Bana gülmüşlerdi ama artık gülmüyorlar. Bale çok güçlü bir futbolcu. Takıma kolay adapte oldu. Real Madrid'deki ilk sezonunda Kral Kupası'nı kazandı ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Henüz 25 yaşında. İleride dünyanın en iyisi olacak".

Barnett ayrıca, Bale'i Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'la karşılaştırdı. Galli yıldızın Neymar'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu savunan Barnett, "Brezilya'ya oranla galler, daha az futbolcu yetiştiriyor. Neymar önemli bir isim. Ama küresel çapta Bale'in etkisi daha fazla" dedi.

Sayfa Yükleniyor...