"Volkan da kimseye küfretmeyecek!"

Volkan Demirel'in tribünden gelen küfürler sonrası Kazakistan maçına çıkmaması, Spor Servisi'nde masaya yatırıldı.

NTV Spor 17.11.2014 - 11:55
"Volkan da kimseye küfretmeyecek!"

"Volkan'ın protesto hakkına sonuna kadar kadar saygı duyuyorum ama bu hareketi ile bundan sonra bir daha küfretmeyeceğini tüm dünyaya açıklamış oldu"
  
Bu yorum, Spor Servisi'nde konuşan Mehmet Demirkol'a ait...
 
Kazakistan maçı öncesi ısınırken, tribünden gelen küfürler sonrası stadı terkeden ve maça çıkmayan Volkan'ın bu protestoya hakkı olduğunu söyleyen Demirkol, "Tamam hakkıdır ama Volkan da bundan sonra küfretmeyeceğini dünyaya açıklamış oldu" dedi.
 
Brezilya maçında Milli futbolculara yapılan protestoların bir hak olduğunu belirterek söze başlayan Mehmet Demirkol, "Herkesin herkesi protesto hakkı vardır. Brezilya mazçındaki protesto, oleyler haktır. Ama hakaret edemezsin, küfür edemezsin, şiddet uygulayamazsın, iftira atamazsın" dedi.
 
Herkesin protesto hakkı olduğu gibi Volkan'ın da böyle bir hakka sahip olduğunu belirten Demirkol "Volkan 'Madem ki küfür ediyorsunuz ben gidiyorum diyebilir. Ama sonuçları varsa buna da katlanır" diye konuştu.
 
Volkan'ın geçmişiyle ilgili yorum yapyacağını ve geleceğe baktığını belirten Demirkol, şu çarpıcı yorumla sürdürdü sözlerin: "Ben bunu şöyle değerlendiriyorum. Volkan bu protestoyu yapıyorsa bundan sonra kimseye küfretmeyecek! Sahada etmeyecek, basın mensuplarına etmeyecek, tribünlere dönüp etmeyecek, özel hayatında etmeyecek! Volkan'ın protesto hakkına sonuna kadar kadar saygı duyuyorum ama bundan sonra da bir daha küfretmeyecek. Geçmişi karıştırmıyorum, geleceğe bakıyorum"
 
Milli maçlarda Passolig uygulanmamasını ve Volkan'a küfür eden taraftarların yakalanmamasını da eleştiren Demirkol, "Passolig niye var? Biz bu eziyeti niye çekiyoruz? Niye lig maçında Passolig var da bu maçta yok? Oraya giden de buraya gelen de aynı insan. Passolig küfürle alakalı değil mi? Varlık sebebi buysa niye uygulamıyorsun?" dedi.
 
Volkan'a küfreden varsa bu kişilerin bulunup bir daha maçlara alınmaması gerektiğini ifade eden Mehmet Demirkol, Volkan için ise bir kez daha "Volkan protesto mu etti? Tamam hakkıdır ama Volkan da bundan sonra küfretmeyeceğini dünyaya açıklamış oldu" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...