"Bazıları gibi iç çamaşırımla poz veremem"

Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo'ya yaylım ateşi açtı. Başarılı kaleci, Ronaldo'yu kastederek; "Ben bir sporcuyum. Bazıları gibi iç çamaşırımla poz veremem. Çünkü yerim yeşil sahalar" ifadesini kullandı.

NTV Spor 18.11.2014 - 12:26
"Bazıları gibi iç çamaşırımla poz veremem"

FIFA Altın Top Ödülü için geri sayım sürüyor... FIFA, ödüle aday gösterilen 23 futbolcuyu açıklandı. Bu sayı ilerleyen günlerde 3'e indirilecek. 3 kişilik aday listesinde Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yanısıra Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer'in yer alması bekleniyor.

Altın Top şansını değerlendiren Neuer, adını vermeden Cristiano Ronaldo'yu yüklendi. Kicker Dergisi'ne konuşan Neuer, Ronaldo'nun saha içi kadar saha dışında da meşgul olduğunu hatırlatan Neuer; "Ben bir sporcuyum. Bir markanın elçisi değilim. İç çamaşırımla poz veremem. Kırmızı halı yerine yeşil sahaları tercih ederim" ifadelerini kullandı.

“ÖDÜLÜ KAZANMAM ZOR ÇÜNKÜ...”
Neuer, Altın Top Ödülü'nü kazanmasının ise zor olduğunu kabul etti. Futbolda genellikle forvet oyuncularının ön plana çıktığını vurgulayan başarılı Kaleci; "Altın Top Ödülü'nü kazanmam zor. Çünkü maçların ardından genellikle atılan golleri gol pozisyonlarını ve asistleri izliyoruz. Kaleciler her ne kadar çok zor bir işleri olmasa da ön plana çıkmıyor" dedi.

Manuel Neuer, son Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla altın eldiven ödülüne layık görülmüştü. Zaman zaman bir savunma oyuncusu gibi oynayan Neuer, sıradışı oyun tarzıyla dikkat çekiyor.

Sayfa Yükleniyor...