"Artık futbolu bile bırakabilirim"

Türkiye-Kazakistan maçı öncesi tribünden edilen küfürler nedeniyle stadı terk eden milli kaleci Volkan Demirel futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

NTV Spor 19.11.2014 - 11:16
"Artık futbolu bile bırakabilirim"

Milliyet gazetesinin haberine göre tecrübeli kaleci, karşılaşmadan bir gün sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Volkan Demirel toplantıda, "Artık futbolu bile bırakabilirim. Beni en çok üzen şey kızıma edilen küfürler. Isınırken kendime 'Ben niye buradayım?' diye sordum" ifadelerini kullandı.

Olayların karşılaşma sırasında da devam edeceğini düşündüğünü belirten tecrübeli kaleci, "Biz oraya milli görev için geliyoruz. Karşılık beklemeden oradayız ama üzerine küfür yiyoruz. Bana edilmesi önemli değil ama eşime ve kızıma edilen küfürlere dayanamadım" diye ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, milli takım oyuncularının protestolardan çekindiğini, maçlar sırasında baskı altında kaldıklarını söyledi. Tecrübeli kaleci olayla ilgili "Ben kendimi ortaya koydum. Umarım bundan sonra kimseye küfür edilmez" diye konuştu.
Toplantıda, yöneticiler milli kaleciye destek verdiklerini ve her koşulda arkasında duracaklarını belirtti.

Sayfa Yükleniyor...