"Volkan bunu yapsaydı ödül alırdı"

Kazakistan maçı öncesi Volkan Demirel ile tribünler arasında yaşananları değerlendiren NTV Spor Yorumcusu Ahmet Akcan, tecrübeli eldiveni eleştirerek yaşananları değerlendirdi.

NTV Spor 19.11.2014 - 18:08
"Volkan bunu yapsaydı ödül alırdı"

Milli Takım'ın Kazakistan sınavı öncesi ve sonrasında yaşananlar hala spor gündeminde sıcaklığını koruyor. NTV Spor'da 14/16 programına katılan Ahmet Akcan konuyu masaya yatırdı ve eleştirilerini sıraladı.

Volkan Demirel'i eleştiren Ahmet Akcan, "Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Felipe Melo'ya edilecek küfürden sonra Volkan maçı bırakabilecek mi? Ya da şöyle sormak lazım, Volkan böyle bir hareketi Fenerbahçe'nin maçında yapabilir miydi? Volkan Demirel, Kadıköy'de Melo'ya edilen küfürler sonrasında sahahı terk etseydi ödül bile alırdı" dedi.

Eleştirilerine devam eden Akcan, "Volkan'ın stattan ayrılmasına izin verilmemeliydi. Orada yapılan hatalar var. Volkan'ın stada tekrar getirilişinde güvenlik görevlilerin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Medya olmasaydı ülkede her şey daha kötü olurdu. Medyanın iyi çalışmasını sağlamak hepimizin görevi. EVine ekmek götürmek zorunda olan bir gazeteci gelip fotoğraf çekebilsin. Bunları konuşmaktan daha sahaya bile inemedik. Sahaya inemediğimiz sürece Milli Takım'ın başarılı olması mümkün değil" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Sayfa Yükleniyor...