Semih'e göre anahtar: Taktik uygulama

Galatasaray'ın genç oyuncusu Semih Kaya, Trabzonspor maçını kazanmaları halinde Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturabileceklerini söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, Prandelli'nin istediklerini yapmaları halinde de Trabzonspor'u farklı yenebileceklerini dile getirdi.

NTV Spor 19.11.2014 - 19:23
Semih'e göre anahtar: Taktik uygulama

Galatasaray'ın Trabzonspor ile yapacağı maç öncesi sarı-kırmızılı takımın genç isimlerinden Semih Kaya iddialı değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray TV'ye konuşan Semih, Trabzonspor mücadelesini farklı kazanabileceklerini iddia etti.

Trabzonspor'un iyi futbol oynayan ve güçlü bir ekip olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu "Ama kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Galip gelirsek, istediğimiz ve hak ettiğimiz liderlik koltuğuna oturacağız. Hocamızın isteklerini yerine getirdiğimiz durumda farklı şekilde galip geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Semih Kaya, Galatasaray'ın oynadığı her maça derbi gözü ile baktığının da altını çizdi. Genç futbolcu "Anadolu kulüpleriyle oynasak bile bu maçlara da bir derbi gibi hazırlanıyoruz. En azından ben öyle hazırlanıyorum. Bir Fenerbahçe maçı kadar motivasyonu yüksek olmuyor ama Trabzonspor mücadelesinin de derbi gibi olacağını düşünüyorum. Umarım iyi bir maç çıkarır ve kazanırız. Liderlik için 3 puana ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.
 
"AVRUPA LİGİ AKLIMIZDA YER ETTİ"
Galatasaray'ın Avrupa'daki mücadelesine de değinen Semih "Şu anda bizim aklımızda Avrupa Ligi yer etmiş durumda. Anderlecht deplasmanında ve evimizde oynayacağımız Arsenal maçlarından puanlar aldığımız durumda Avrupa Ligi'nde devam edeceğimizi biliyoruz ve bunun için çalışıyoruz" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...