"Üst düzey bir takım değiliz"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesinin önde gelen dergilerinden Voetbal İnternational'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

NTV Spor 20.11.2014 - 11:33
"Üst düzey bir takım değiliz"

Şampiyonlar Ligi'yle Türkiye Ligi'ni kıyaslayan Wesley Sneijder, "Şampiyonlar Ligi maçlarında rakiplerin 10 kilometre fazla koştuğunu düşünürseniz, neden kaybettiğimiz basit bir şekilde ortaya çıkar. Bugün zirveye oynayan takımlar en az 120 biz ise 110 kilometre koşuyoruz. Sahada deyim yerindeyse yürüyoruz. Üst düzey bir takım değiliz. Almanya ve İspanya seviyesinde kesinlikle değiliz. Bu duruma herkes alışsın. Her gelen teknik direktör sistemi değiştiriyor" dedi. 

Kendisiyle ilgili de eleştirilerde bulunan Hollandalı oyuncu, "Şu andaki performansım eskisiyle karşılaştırılamaz. O zamanlar gerçek bir 10 numaraydım. Şimdi bir koşuyorum, bir yürüyorum. Çünkü hocam benden defansif açıdan takımın yardımıma ihtiyacı olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.
 
Kendilerinin üst sınıf bir takım olmadıklarını dile getiren Sneijder, "Gençlere yatırım yapmak çok önemli. Bunu Türkiye'de de görebiliyorum. Galatasaray herkesi analiz ediyor. Daha iyi seviyelere gelmek için istatistiklere önem veriyorlar. Bu duruma herkes alışsın" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...