"Khedira, Bayern'e doğru"

Real Madrid'in ve Alman Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Sami Khedira, Bundesliga yolcusu. İspanya basını, orta saha oyuncusunun Bayern Münih ile anlaşmak üzere oldugunu duyurdu.

NTV Spor 20.11.2014 - 13:46
"Khedira, Bayern'e doğru"
Fatih Demireli - Jose Mourinho döneminde Mesut Özil ile birlikte Real Madrid'e transfer olan Sami Khedira dönüm noktasında. Alman Milli Takımı'nında formasını giyen ve sezon sonunda İspanya ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Khedira'nın, Real Madrid yönetimi ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamadığı ve sezon sonunda kulüpten ayrılabileceği bildirildi.
 
İspanya'da yayın yapan "Cadena Ser" radyosu, Khedira'nın Bayern Münih ile ön sözleşme imzaladığını ve oyuncunun sezon sonunda bonservissiz olarak transfer olacağını iddia etti.
 
Cadena Ser'in haberine göre; Bayern'in teklifindeki maddi konuların da anlaşmada hayli etkili olduğu ve teklifin yüksek olduğu iddia belirtildi.
 
Bir çok kez adı Bayern Münih ile anılan Khedira, sezon başında Arsenal'den gelen teklifi geri çevirmiş ve Real Madrid'te kalmayı tercih etmişti.

Sayfa Yükleniyor...