"Sanki üstümüze oynanıyor"

Beşiktaşlı Cenk Tosun, son haftalarda gördükleri kırmızı kartlardan şikayet etti. "Sanki üstümüze oynanıyor" ifadelerini kullanan Cenk Tosun , ligin en iyi forvet hattının kendilerinde olduğunu savundu.

NTV Spor 20.11.2014 - 16:17
"Sanki üstümüze oynanıyor"

Beşiktaş'ın golcü oyuncularından Cenk Tosun, ligin son 3 haftasında üst üste kırmızı kart görmelerinin tesadüf olmadığı görüşünde...

Milli oyuncu,"Olcay'ın Fenerbahçe maçındaki pozisyonu tartışılabilir. Sarı karttan sonra ilk faulüydü. Başakşehir maçında yine kırmızı kartlar oldu. Sanki üzerimize oynanılıyor. Arkadaşlar arasında da böyle konuşmalar oluyor. Umarım gelecek haftalarda bunları yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'nin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili de konuşan Cenk Tosun,"Gökhan'ın yaptığı hareketi gençliğine verebiliriz. Hocaya küfür etmese bile küfür olarak algılandı. Sonraki hafta bize yapıldı ama o oyuncu atılmadı" dedi.

En iyi forvet hattına sahip olduklarını savunan Cenk Tosun, "Demba Ba gibi çok büyük bir oyuncunun önünüzde olması hem işinizi zorlaştırıyor hem de avantaj sağlıyor. Mustafa, Demba Ba ve ben... Forvet hattımız çok güçlü, gol atmakta zorlanacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışına değinen milli oyuncu, "Şampiyonluk konusunda konuşmak için çok erken. Puanlar birbirine yakın. Bu nedenle kimseyi avantajlı görmüyorum. Zor maçları da geride bıraktık. Süleyman Seba sezonunda taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz" dedi.

Stad konusuyla ilgi görüşlerini de paylaşan Cenk Tosun, "Sürekli farklı  statlarda  bizim için çok zor oluyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hava şartları çok etkiliyor. Bizim için en iyisi Başakşehir" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...