"En büyük hedefimiz..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iç saha maçları için Anadolu'ya yeşil ışık yaktı. İstanbul'daki ulaşım zorluğuna dikkat çeken başkan Orman, Vodafone Arena'nın daha hızlı bitmesi için çok çalıştıklarını söyledi.

NTV Spor 21.11.2014 - 13:42
"En büyük hedefimiz..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da düzenlenen sponsorluk töreninin ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Kulübün ekonomik yönden her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden Orman, yeni stadın daha hızlı bitmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Sezon bitmeden yeni statlarına dönmek istediklerini belirten Fikret Orman, Vodafone Arena'dan sonra en büyük hedeflerinin ise Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu vurguladı.

Kasımpaşa maçı için şu an sadece 4 bin bilet satabildiklerini aktaran başkan Orman, iç saha maçlarını Anadolu'da oynamaya sıcak baktıklarını vurguladı.

Fikret Orman, Futbol Federasyonunun hakemlere geniş yetkiler tanıdığı yeni uygulamasına da destek verdi. Orman, Fenerbahçe maçından önce düzenledikleri basın toplantısında hakemlerin baskı altına  alınmasına tepki gösterdiklerini hatırlattı.

Başkan Fikret Orman, Vodafane Arena'nın tamamlanmasının ardından rakiplerinin stad ihtiyacı duyması durumunda kendi stadlarını kullanıma açabileceklini de sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...