"Taraftar dediğin takımını desteklemeye gelir"

Beşiktaşlı Olcay Şahan, milli takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı futbolcu, Gökhan, Hakan ve Ömer'in yeniden aynı takımda oynayacağına da inandığını söyledi.

NTV Spor 22.11.2014 - 12:33
"Taraftar dediğin takımını desteklemeye gelir"

Beşiktaşlı Olcay Şahan, Vatan Gazetesi'ne verdiği röportajda, Volkan Demirel konusundan; Gökhan Töre olayına kadar fikirlerini paylaştı.

Gökhan, Hakan ve Ömer arasında yaşananlar hakkında fazla yorum yapmak istemediğini vurgulayan Olcay, "Ben 3 arkadaşımı da çok seviyorum. Hepsi benim kardeşim. O konu kapanmıştır. Bir gün onların aynı takımda oynayacaklarına inanıyorum. Bu konuları uzatmanın anlamı yok. Olay zamana bırakılınca kendiliğinden çözülür" dedi.

Volkan Demirel'in Kazakistan maçı öncesi sahayı terketmesini değerlendiren milli futbolcu, "Volkan Demirel'in yaşadığını daha önce Volkan Şen de yaşamıştı. Trabzon'da küfrettiler, oyundan çıktı ve sonra sözleşmesi feshedildi. Sonuçta bizler insanız. Kimse böyle bir şeyden hoşlanmaz. Taraftar dediğin takımını desteklemeye gelir. Bizi destekledikleri için daha iyi oynarız. Ama küfredilirse kendimizi baskı altında hissederiz" İfadelerini kullandı.

Milli takımın genel durumuyla ilgili de konuşan Olcay Şahan, "Fatih Hoca'nın yeni geldiği dönemde milli takım olarak maçları hep kazanıyorduk. İzlanda maçında bir tutukluk oldu. Belki karşılaşmaların çok yakın tarihli olması da bizi etkilemiş olabilir. Çek Cumhuriyeti maçında da Sivok bizi yaktı" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...