"Sezon başında olsaydık..."

Trabzonspor'un, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 3-0 yendiği maçın ardından, Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 22.11.2014 - 21:40
"Sezon başında olsaydık..."

Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor'da, ilk kez takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Ersun Yanal, mücadeleyi analiz etti.

Yayıncı kuruluş LİG TV'ye açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, "Daha farklı bir skor olabilirdi, olmalıydı da... Benim kafamdaki düşüncem, bu farkı bulabilirdi. Önde çabuk oynadığımızda, Galatasaray'ın aksayacağını biliyorduk. Yetenekli bir takımımız var. Trabzonspor'un ruhunu ortaya koyabilecek bir takım var ortada. Benim arzu ettiğimiz oyunu oynayabilmemiz için, daha zamanımız var" dedi.

Milli maç arasında özellikle yabancı oyuncularla fazla çalışma imkanı bulamadıklarının altını çizen Yanal, "Milli takımdan gelen oyuncularla uzun uzun konuştuk. Oynayacağımız oyun sistemini, minimum seviyede maksimum şekilde konuşma fırsatı yarattı. Artık daha fazla zamanımız olacak. 3 kulvarda hedefimize ilerlemek için çalışacağız" diye konuştu.

Sezon başında bu takımı alsa, şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını ifade eden Ersun Yanal, "Biz 15 puanlık kayıpla başladık. Burada kazanıp, rakiplerimizle farkı kapattık. Ancak sezon başında olsak, 'şampiyonluğun en büyük adayıyız' derdim. Şampiyonluğun en büyük adayı olmak için taraftar yönetim ve takımla hep birlikte kol kola yürümeliyiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...