"Messi tek ve tekrarı olmaz"

253 golle La Liga tarihinin en golcü oyuncusu unvanını alan Lionel Messi'ye teknik direktörü Luis Enrique'den övgü geldi. Enrique, Messi'nin bir daha hiçbir futbolcunun kıramayacağı bir rekora imza attığını söyledi.

NTV Spor 23.11.2014 - 12:49
"Messi tek ve tekrarı olmaz"

Lionel Messi, Barcelona formasıyla La Liga'da ilk golünü 1 Mayıs 2005'te attığında 9 yıl sonra kıracağı rekorun perdesini araladı. Arjantinli yıldız, La Liga'nın 12'nci haftasında Sevilla ağlarına gönderdiği üç golle tarihe geçti.

La Liga'daki 253'üncü golünü atan Messi, La Liga tarihinin en golcü oyuncusu unvanını 59 yıldır elinde tutan Telmo Zarra'yı geride bıraktı. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique maçın ardından yaptığı açıklamada yıldız oyuncusuna övgüler yağdırdı.

Enrique "Messi eşsiz bir futbolcu. Onun gibi birine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Messi henüz 27 yaşında ve bana göre bir daha kimsenin ulaşamayacağı bir rekora imza attı" dedi.

253 golle La Liga tarihine geçen Lionel Messi'yi 197 golle Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo takip ediyor.

 

Sayfa Yükleniyor...