Önce ret sonra kabul!

Beşiktaş-Kasımpaşa maçını değerlendiren Shota, son haftalarda böyle tempolu bir maç hatırlamadığını belirtirken, penaltıyı önce ret sonra kabul etti.

NTV Spor 23.11.2014 - 21:11
Önce ret sonra kabul!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveledze, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Çok tempolu bir maç olduğunu ifade eden Şota, net pozisyonlar bulmalarına rağmen bu fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveledze, “Son haftalarda böyle tempolu bir maç hatırlamıyorum. İki takım da son 10 dakika hariç ayakta kaldı. Biraz da kolay top kaybedince kontrataklar yiyorsun. Doğal bir şey. Çok kötü bir ikinci gol yedik. 1-0 giderken pozisyon yakalamışsın, hamleler yapabilirsin; ama 2-0'dan sonra zor oldu. Beşiktaş bir kaç tane net pozisyon buldu” dedi.

İlk olarak Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda hakemi eleştiren Şota, pozisyonu izledikten sonra hakeme destek verdi ve “Mert, genç bir oyuncu. Rakibin suratına vurdu. Hataları olacaktır tabii” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda net pozisyon yakaladıklarının altını çizen Şota, "Çok net pozisyonlarımız var. Maç başında da sonunda da. İkinci yarı karşı karşıya bir pozisyon yok, ama iyi vuruşlar yapsaydık gol bulabilirdik" şeklinde konuştu.

Zaman zaman kulübede sinirlenmesiyle ilgili olarak Şota, “Rakibe iyi oynuyorlar diye kızamam. Kendi oyuncularıma kızdım. Hakem 10 sene hakemlik yapmış, böyle karar verdiğini hatırlamıyorum. İlk penaltıyı verememişse ikinciyi çalıyor” dedi.

Sayfa Yükleniyor...