Trabzon'da bayram havası!

Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 yenen Trabzonspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Yerel medya, galibiyetin mimarı olarak teknik direktör Ersun Yanal'ı gösterdi.

NTV Spor 24.11.2014 - 12:08
Trabzon'da bayram havası!

Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla deviren Trabzonspor'da büyük sevinç yaşanıyor.  Teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve başladıktan 10 gün sonra çıktığı ilk resmi maçında Galatasaray'a karşı oynattığı futbol yerel medya tarafından övgüyle karşılandı.

SON NOKTA GAZETESİ:
"İşte Ordu, işte komutan!" başlığını atan gazete, "Fırtına Ersun Yanal ile Arena'da öyle bir patladı ki... Vahid ile geçen günlere Yanal'ım arkadaş" ifadelerini kullandı.

"Böyle bir zaferi çok özlemiştik. Yanal'ın Fırtınası Galatasaray'ı Arena'da fena patlattı! Cim-Bom Boooom" "ifadeleriyle tarihi zaferi okuyucularına duyurdu.

KUZEY EKSPRES GAZETESİ:
"Duyduk duymadık demeyin.. Geliyoruzzzzz.. başlığını atan Kuzey Ekspres Gazetesi, Trabzonspor, Arena'da Galatasaray'ı yerle bir etti, 'Bizim için sezon yeni başladı... Fırtına Arena'yı yaktı" ifadelerini kullandı.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ:
Büyüksün Trabzon'um başlığını atan gazete,, "Bu Trabzon'a şapka çıkartılır.. Ersun Yanal Fırtına'ya adeta kimlik değiştidi.." denildi.

TAKA:
Kusursuz zafer!... başlığını kullanan takA GAZETESİ, Trabzonspor tam 945 gün sonra derbi zaferi kazandı... Galatasaray'ı Arena'da ezdik diye yazdı.

KARDENİZ'İN SESİ:
Diriliş! başlığıyla okuyucusunun karşısına çıktı. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la şaha kalktığını yazan gazete, Bordo mavililer Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı Medjani (2) ve Yusuf'un golleriyle yıktığını yazdı. Galibiyet sonrası oyuncuların zaferi soyunma odasında kolbastılı yaparak kutladığını okuyucularına aktardı.

 

Sayfa Yükleniyor...