Mourinho'dan Ramos'a sert tepki!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Schalke 04 ile oynayacakları maç öncesi eski öğrencisi Sergio Ramos ile karşı karşıya geldi. Mourinho, oyuncusu Diego Costa'nın milli formaya bağlılığını sorgulayan Ramos'a sert eleştiriler getirdi.

NTV Spor 25.11.2014 - 13:44
Mourinho'dan Ramos'a sert tepki!

Bu sezon Chelsea'ye transfer olan Diego Costa milli maçlar için liglere verilen ara öncesi Liverpool maçında forma giymişti.

Sakatlığı nedeniyle İspanya Milli Takımı'na alınmayan Costa geçen haftasonu West Brom karşısında da 90 dakika sahada kaldı. Costa'nın üst üste 2 lig maçında oynayıp; milli takıma gitmemesi Real Madridli Sergio Ramos'un tepkisini çekti.

Ramos, Brezilya doğumlu Costa'nın milli formaya bağlılığını sorgulayınca karşısında eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu buldu. Costa'nın lige verilen 15 günlük arada iyileştiğini vurgulayan Mourinho, "Vincent Kompany de milli takıma gitmedi ama haftasonunda Manchester City formasını giydi. Bu da sakatlığı bulunan bir oyuncunun 15 gün içinde iyileşebileceğini gösteriyor. Sergio Ramos büyük bir oyuncu. Ama kesinlikle bir doktor değil. Çünkü kendisinin son birkaç yılda tıp diploması aldığını da sanmıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...