"Beşiktaş dünyada sevilen bir takım"

Beşiktaş'ın Asteras Tripolis ile oynayacağı maç öncesi Yunanistan'a giden Ahmet Nur Çebi, İstanbul'da ölen Kızılyıldız taraftarı için gelebilecek olası tepkiler nedeniyle UEFA'ya başvuruda bulunduklarını söyledi ve "Beşiktaş dünya çapında sevilen bir kulüptür" dedi.

NTV Spor 26.11.2014 - 12:03
"Beşiktaş dünyada sevilen bir takım"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Yunanistan'a ulaştı.

Kafile bir buçuk saatlik uçak yolculuğunun ardından, maçın oynanacağı Tripolis kentine 80 km uzaklıktaki Kalamata şehrinde bulunan Captain Vassilis Constantakopoulos Havalimanina iniş yaptı. Siyah beyazlilarda sakatliklari bulunan Tolga, Uğur ve Sivok Asteras maçı kadrosuda yer almadı.

İlk olarak Asteras maçı ile ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi, "Sık bir maç süreci geçireceğiz. Takımın yorgunlukları olacak. İnşallah bunları aşacağız. Tek tedirginliğim bu. Rakiplerinizi küçümsemeyceksiniz. Hepsi gayretli ve bilinçli futbol oynuyorlar. Asteras Türkiye'ye geldiğinde çok rahat kazanırız diyorduk ama sonucu hepiniz gördünüz. Bu aşamada Asteras ve Tottenham maçlarını kazanrak gruptan birinci çıkmak istiyoruz" dedi.

"İstanbul'da ölen Kızıl Yıldız taraftarı için Beşiktaş'a Yunanistan'da tepki gelebilir mi? şeklindeki soruyu ise Ahmet Nur Çebi, "Sosyal medyada yazılan çizilenlerin ışığında "UEFA'ya endişemizi ilettik". Spor kardeşliktir. Orada maç seyretmeye gelen bir kişinin başına bunun gelmesi özellikle Türkiye'de olması üzüntü verici. Olmaması gerekirdi. Burada böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Biz herkesle kardeşiz. Beşiktaş'ın yapısı ve karakteri belli. Dünya çapında sevilen bir takımız" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...