Devler Ligi'nde gecenin programı!

Galatasaray'ın Anderlecht'e konuk olacağı haftada; Şampiyonlar Ligi'nde bu gece 7 maç daha oynanacak.

NTV Spor 26.11.2014 - 12:34
Devler Ligi'nde gecenin programı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'ndaki diğer maç; Arsenal ile Borussia Dortmund arasında Londra'da oynanacak. Bileğindeki sakatlığı nedeniyle Marco Reus'tan faydalanamayacak Borussia Dortmund 12 puanla grubun zirvesinde yer alıyor. Alman ekibi, Londra'dan puanla dönmesi halinde son maçlar öncesi grup liderliğini garantileyecek. Sezon başından bu yana sakatlıklardan yana başı çok ağrıyan Arsenal'de ise Mesut Özil, Debuchy ve Wilshere bu karşılaşmada oynamayacak. Sakatlıktan dönen Olivier Giroud ise Arsenal'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almıyor. 7 puanlı Arsenal, son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilemek için Dortmund'dan puan alıp, Anderlecht-Galatasaray maçının berabere bitmesini bekleyecek.

Lionel Messi'nin APOEL karşısında yaptığı hat-trick ile Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu unvanını elde etmesiyle; gözler Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Devler Ligi'nde Messi'nin 74, Ronaldo'nun ise 70 golü bulunuyor. Portekizli yıldız, Real Madrid'in bu akşam Basel deplasmanında oynayacağı maçta atacağı gollerle turnuvanın en skorer ikinci ismi Raul Gonzalez'i geçme ve Messi'yi yakalama amacında olacak. Premier Lig'de oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Liverpool ise, Sofya'da Ludogorets'i yenerek Şampiyonlar Ligi'ne tutunma mücadelesi verecek. B Grubu'ndaki kritik karşılaşma öncesi Liverpool ve Ludogorets'in 3'er puanı bulunuyor.

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, A Grubu'nda Olimpiakos'u konuk ediyor. 9 puanla grupta lider konumda bulunan Madrid ekibinde Miranda'nın, Atletıco'yu 3 puan gerisinden takip eden Olimpiakos'ta ise Jimmy Durmaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Hem Atletico Madrid, hem de Olimpiakos, duran toplardan bulduğu gollerle dikkat çekiyor. Grubun diğer maçında Juventus, Malmö deplasmanına çıkacak. İsveç deplasmanından puanla dönmesi halinde avrupa kupalarında kalmayı garantileyecek Juventus'un 6, Malmö'nün ise 3 puanı var.

Şampiyonlar ligi C Grubu'nda ise 9 puanlı lider Bayer Leverkusen, Monaco'yu ağırlıyor. Karşılaşmada Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun forma giymeleri bekleniyor. Grubun diğer maçı; 4'er puanlı Zenit ile Benfıca arasında, Saint-Petersburg'da oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...