Terim'den Hamzaoğlu'na güvenoyu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'daki eski yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesiyle ilgili ilk kez konuştu.

NTV Spor 03.12.2014 - 15:39
Terim'den Hamzaoğlu'na güvenoyu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bakırköy Belediyesi'nin organizasyonunda eski milli futbolcular Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'ndan oluşan şöhretler takımı ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü futbolcuları gösteri maçı yaptı.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde oynanan maç 3-3 berabere tamamlandı. Kamuoyunda duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen maça, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı. Bakırköy Belediyesi, Terim ve eski milli futbolculara duyarlıklarından dolayı plaket verdi. Plaket töreninden sonra İstanbul Özürlüler Spor Kulübü futbolcuları ile toplu fotoğraf çektiren eski milli futbolcular, daha sonra düzenlenen maçta karşı karşıya geldiler.

"HAMZA DOĞRU SEÇİM"
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hakkında açıklamalarda bulundu. Terim, bu günün en önemli duygusunun empati kurmak olduğunu vurgulayarak, "Kısa süreliğine de olsa herkes empati yapmalı. Keşke imkanlarımızı ve zamanlarımızı onlar için daha fazla kullanabilsek. Böylece engelli vatandaşlarımız için engelleri kaldırabilelim" diye konuştu.

Gösteri maçında eski oyuncularıyla bir arada olduğunu hatırlatan Terim, "Hepsi benim eski oyuncularım. Oktay ve İlker ile milli takımda birlikte olmuştuk" dedi.

A Milli Takım'daki yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesine değinen Fatih Terim, "Hamza bence doğru bir seçim. Başarılı olacaktır. Hem karakteriyle, hem hocalığıyla ülkemiz inşallah başarılı bir hoca daha kazanacak" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...