Drogba Chelsea'de devam edecek

Didier Drogba takımının Tottenham'ı 3-0 yendiği maçta şov yaparken, Chelsea Menajeri Jose Mourinho golcü oyuncunun takımdaki görevinin hazır olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.12.2014 - 09:53
Drogba Chelsea'de devam edecek

Maç sonrası galibiyeti değerlendiren Jos Mourinho, Drogba'nın bir sezon daha oynayıp oynamayacağını bilmediğini dile getirirken, "Önemli olan burada ve kariyerini Chelsea'de bitirecek. Bana göre bitirdikten sonra da burada kalacak" açıklamasını yaptı.

2004-2012 yılları arasında Chelsea'de forma giydiği ilk dönemde 10 kupa kazanan ve 341 maçta 157 gol kaydeden 36 yaşındaki oyuncunun performansını değerlendiren Mourinho, "İlk olarak o bir takım oyuncusu. Bencil ve gösteriççi değil. Takımı için oynayan, savaşan alçakgönüllü ve fantastik bir kişi" diyerek Drogba'yı övdü. 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sezon başında Chelsea'ye dönen ve şimdiye kadar oynadığı maçlarda Stamford Bridge ekibiyle 5 gol kaydeden Drogba'nın Tottenham maçındaki bir gol ve asistini de öven Mourinho, "Ondan bunu bekliyordum. Real Madrid'le ona karşı oynarken, hala potansiyelinin olduğunu hissetmiştim" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...