Chelsea kayıp!

İngiltere Ligi'nde mavi-beyazlılar, Newcastle United deplasmanında 2-1 kaybederek bu sezon 23 maç sonra ilk mağlubiyetini aldı.

NTV Spor 06.12.2014 - 16:47
Chelsea kayıp!

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, Newcastle United'a deplasmanda 2-1 yenilerek namağlup unvanını kaybetti.

57. dakikada Ameobi'nin ceza sahasına gönderdiği topta Cahill'den önce davranan Papiss Cisse, Newcastle United'ı 1-0 üstünlüğe taşıdı.

79'da Sissoko'nun kaleci Courtois'dan dönen sert vuruşunu tamamlayan Cisse, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

82'de Steven Taylor ikinci sarı karttan oyun dışı kalırken ardından Chelsea golü buldu. Fabregas'ın frikik atışında Drogba topu filelerle buluşturdu.

Bu sonuçla bu sezon ligde 14, resmi maçlarda ise 22 karşılaşmada yenilmeyen Jose Mourinho'nun ekibi ilk mağlubiyetini aldı.

Chelsea resmi maçlarda en son yenilgisini geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 30 Nisan'da Atletico Madrid karşısında 3-1'le almıştı. Ligde ise en son yine geçen sezon 19 Nisan'da Sunderland karşısında yenilgi yaşamıştı.

Chelsea bu mağlubiyetle 15 maçta 36 puanda kaldı, ancak haftayı lider kapatmayı yine garantiledi. Newcastle United bu sonuçla son 8 maçta 6. galibiyetini elde ederek 23 puana yükseldi.

 

Sayfa Yükleniyor...