"Hocamızın samimiyetiyle özgüven kazandık"

Umut Bulut, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i konuk edeceği maç öncesinde NTV Spor muhabiri Evren Göz'ün sorularını yanıtladı.

NTV Spor 08.12.2014 - 16:26
"Hocamızın samimiyetiyle özgüven kazandık"

Galatasaray'ın Devler Ligi'nde 6. ve son maçı olan Arsenal karşılaşması öncesinde NTV Spor'a konuşan Umut Bulut, takımın maç öncesinde moral durumunun oldukça yüksek olduğunu belirtirken, "Hamza hocamızın gelmesiyle, hem moralimiz olsun, hem güvenimiz olsun, ikisi de üst seviyede. Yarın bir prestij maçı oynayacağız. Grupta iddiamız yok ama yine de son maçı, son 2 maçtır gösterdiğimiz iyi mücadeleden de daha iyi bir mücadele ortaya koyarak, rakibimizin de dünya devi Arsenal olduğunun bilinciyle sahaya çıkarak galip gelip Şampiyonlar Ligi'ni bu şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

"HOCAMIZIN SAMİMİYETİ BİZE ÖZGÜVEN KAZANDIRDI"
Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle takımdaki değişiklik hakkında, "Her hocanın kendisine göre sistemi vardır. Biz de futbolcular olarak hocamız bize ne görev verirse onu yapıyorduk. Hamza hocanın bizi bilmesi bizi tanıması, onu çok seviyor olmamız, samimiyetini bize göstermesi özgüvenimizi tekrar kazandırdı. Zaten kaliteli bir oyuncu grubumuz var" şeklinde yorum yaptı.

Burak'la beraber çift forvet oynamaları hakkında ise tecrübeli futbolcu, "Çift forvet oynadığımız zaman ileride daha verimli olduğunu düşünüyorum. Burak'la yıllardır beraber oynuyoruz, ne istediğimizi biliyoruz. Herkes kendi düzeninde oynadığı zaman daha başarılı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftara da mesaj gönderen Umut, "Taraftarımızın bize vereceği destek bizim için çok önemli, son maçta onların desteğiyle galip geldik, şevkimiz üst seviyedeydi. Bizi her zaman desteklemelerini ve stadı doldurmalarını bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...