James'in favorisi Ronaldo!

Real Madrid'in yıldızı James Rodriguez takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun büyük farkla Altın Top Ödülü’ne layık görüleceğini savundu. Rodriguez, Ronaldo'nun oyların yüzde 99'unu alarak ödülü kazanması gerektiğini savundu.

NTV Spor 09.12.2014 - 13:38
James'in favorisi Ronaldo!

FIFA Altın Top Ödülü için Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Manuel Neuer yarışacak.

Favori, geçen yılın galibi Cristiano Ronaldo... Takım arkadaşı James Rodriguez de yıldız oyuncuya destek verenler arasında. Altın Top'un tüm oyuncuların hayalini süslediğini belirten Rodriguez, "Ancak Ronaldo bu ödülü bir kez daha kazanacak. Çünkü o en iyisi. Bu kadar basit" dedi.

Ronaldo'nun oyların yüzde 99'unu alarak ödüle layık görülmesi gerektiğini öne süren Rodriguez, "Teknik direktörümüz Ancelotti'nin de söylediği gibi Ronaldo ile diğer futbolcular arasında büyük bir fark var. Onun iş ahlakı ile kimse boy ölçüşemez. Dünyanın en iyisi olabilmek için hepimizden fazla çalışıyor" diye konuştu.

Geçen sezon Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Cristiano Ronaldo, bu sezona da çok iyi girdi. La Liga'da şimdiden 23 gole ulaşan yıldız oyuncu lig tarihinin en çok hat-trick yapan futbolcusu unvanını da eline geçirmiş durumda.

Sayfa Yükleniyor...