Ramsey'nin golü Wenger'i memnun edemedi

Şampiyonlar Ligi'nde geceye, Aaron Ramsey'nin, Galatasaray'a attığı gol damga vurdu. Futbol dünyasının dört bir köşesinden övgüler alan Ramsey'nin golüne en ilginç yorum eski Middlesbrough forveti Jan Age Fjortoft'tan gelirken, Arsene Wenger ise oyuncusunun şut tercihinden memnun kalmadı.

NTV Spor 10.12.2014 - 14:02
Ramsey'nin golü Wenger'i memnun edemedi

"KARİYERİMİN EN GÜZEL GOLÜ"
Futbol dünyası, Aaron Ramsey'nin, Galatasaray'a uzak mesafeden attığı golü konuşuyor. Zayıf ayağıyla inanılmaz bir gol atan Ramsey, karşılaşma sonrası övgüleri toplamakla meşgul. "Açıkçası şansımı denemek istedim. Kaleden bu kadar uzak olduğumun farkında değildim. Görüntüleri bir daha izlediğimde kariyerimin en güzel golünü attığımı farkettim" diyen Ramsey, gol sonrası takım arkadaşlarının şaşkınlık ifadesinin de kendisini çok eğlendirdiğini vurguladı.

"CATHERINE ZETA-JONES'TAN SONRA..."
Ramsey'nin arkadaşlarını bile şaşırtan golü, gecenin en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu. Eski Middlesbrough forveti Jan Age Fjortoft, gol için; "Catherine Zeta-Jones'tan sonra Galler'den çıkan en güzel şey" yorumunu yaptı. Gole mesafeli yaklaşan tek isimse Arsenal menajeri Arsene Wenger'di. Ramsey'nin o mesafeden şut çekmemesi gerektiğini söyleyen Wenger; "Bence oradan şut çekmek pek iyi bir fikir değildi. Neyse ki top en doğru yere gitti" ifadesini kullandı. Wenger son dönemde, Ramsey'i, orta sahadaki gerçek görevlerini unutup; gol için gereğinden fazla ileriye çıkmakla suçluyordu.

Sayfa Yükleniyor...