Prandelli İstanbul'a veda etti!

Galatasaray eski teknik direktörü Cesare Prandelli İstanbul'dan ayrıldı. İtalyan teknik adam, 8 bavulla ülkesinin Bologna şehrine uçtu.

NTV Spor 11.12.2014 - 14:54
Prandelli İstanbul'a veda etti!

Sarı kırmızılı yönetimin Florya'daki toplantı sonucu takımdan gönderdiği Prandelli, çocuğunun okulu İstanbul'da olduğu için bir süredir gerekli işlemleri yaptırıyordu.

Galatasaray yönetiminin ayrılma şartlarını Prandelli'nin avukatı yürütecek. Sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi bulunmayan deneyimli teknik adamın, kulüpteki alacaklarını ve İtalyan yardımcılarının maaşlarını tahsil etmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetimi ise uzlaşma yoluna giderek alacakları zamana yaymak amacında. Önümüzdeki günlerde Galatasaray ikinci başkanı Hamdi Yasaman ve Prandelli'nin avukatları görüşmelerini sürdürecek.

Prandelli'nin yakın çevresine göre Galatasaray yönetimi deneyimli çalıştırıcıya gönderilme gerekçelerinden biri olarak finansal fair play kriterlerini gösterdi. İtalyan teknik adamın yerine 400 bin Euro'ya Hamza Hamzaoğlu getirildi. Şu ana dek sarı kırmızılı yönetim, ikna edici bir teklifte bulunmadı.

Prandelli sezon sonuna dek kendisinin ve yardımcılarının alacaklarını istiyor. Ancak Galatasaray yönetimi şartları zorlaştırırsa İtalyan teknik adam 2015-2016 sezonunun alacaklarını da isteyebilir.

Hatta durum daha da kötüye giderse deneyimli teknik direktörün hakkını mahkemede savunma ihtimali de bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...