Olimpiyat'ta ışıklar 2 kez gitti!

Beşiktaş'ın Tottenham'ı ağırladığı Avrupa Ligi maçı, stattta ışıkların sönmesi yüzünden 2 kez durdu!

NTV Spor 11.12.2014 - 20:15
Olimpiyat'ta ışıklar 2 kez gitti!

Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Tottenham arasında oynanan maç karanlığa gömüldü! Hem de 2 kez!

Maçın 7. dakikasında stat ışıkları bir anda söndü! Sahayı aydınlatan ışıklar söndü ancak sahadaki elektronik reklam panolarının ve tribünlerdeki aydınlatmaların çalıştığı görüldü.

Aydınlatmaların gitmesinin ardından hakem iki takım oyuncularını soyunma odalarına yolladı. Yaklaşık 10 dakika sonra stat ışıklarının 5 dakika içinde yanacağı ve maçın yeniden başlayacağı anons edildi. Ve karşılaşma yaklaşık 15 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

BÖLGESEL ELEKTİRİK KESİNTİSİ
Bu arada olayın, bölgesel bir elektirik kesintisinden kaynaklandığı öğrenildi.
 
Elektirik kesilir kesilmez devreye jenaratör girdi ve sahadaki reklam panoları ve tribünlerdeki aydınlatmalar, saniyeler içinde yeniden çalıştı.

ÖNCE SOĞUMASI BEKLENDİ
Ancak sahayı aydınlatan lambaların söndükten sonra yeniden çalışması için önce soğuması gerektiğinden 15 dakikalık zorunlu bir  bekleme yaşandı.

Lambaların soğuyup yeniden çalışabilir hale gelmesinin ardından maç  da yeniden başladı.

90'DE 2. KEZ!
Maçın 90. dakikasından 3 dakikalık uzatmaya girildiğinde 2. şok yaşandı! Statta elektrik 2. kez kesildi ve saha 2. kez karanlığa gömüldü. Vetıpkı ilk yarıdaki gibi sahadakiler soyunma odalıran giderek aydınlatmaların yeniden çalışmaya hazır hale gelişini bekledi. Daha sonra yeniden başlayan maç, 3 dakikalık uzatmanın ardından sona erdi.

Sayfa Yükleniyor...