Zekeriya Alp istifa etti!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa etti.

NTV Spor 16.12.2014 - 14:13
Zekeriya Alp istifa etti!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa ettiğini açıkladı. İlk olarak Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın açıklamalarını barko vizyondan gösteren Alp, "Hayatı boyunca güven esasına dayalı bir insan oldum. 66 yaşına gelmiş bir kişi olarak hayatını bu doğrultuda sürdürmek için çalıştım. Başka kulüp yöneticileriyle ilgili sizlerin karşısına çıktığım zaman onlara tek kelime söylemiş değilim. Alay edercesine bir kulüp yöneticisine karşı konuştum mu? Pişkin ifadesini kullanıyor. Bu arkadaşımız ya Türkçe'yi doğru dürüst bilmiyor, ya da ne söylediğinin farkında değil. Arkasından dalga geçercesine diyor. Fedakarane, gecemizi gündüzümüze katarak görev yapmaya çalışıyoruz. Hakem camiası içerisinde hizmet anlayışını ön planda tutarak çalışıyoruz. Hiçbir gayemiz de yok. Koltuk sevdalısı -ben özellikle- değiliz; ama bunlara birilerinin haddi bildirmesi lazım. Herkes içtediği gibi çıkıp konuşamaz, konuşmamalı. herkesin birbirine saygılı olması lazım. Bu tip konuşma yapanlar da lütfen bu camiaya saygılı olsunlar" ifadelerini kullandı.  

Alp daha sonra, "Konuyu fazla uzatmayacağım. Bu haftayla ilgili konuşacağımız fazla bir şey yok. Bunları artık konuşmak istemiyorum. Bu benim son toplantımdır. Bugünden itibaren görevimi bırakıyorum. Merkez Hakem Kurulu'ndaki başkanlık görevimi bırakıyorum" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Türk futbolunun her kademesinde görev almış bir insan olduğunu kaydeden Alp, "Bana şüpheli diyorlar. Ne oluyor kardeşim. Sen bana nasıl şüpheli diyorsun. Sen önce kendine bak" diye konuştu.

Kıvılcımın nihayi noktaya geldiğini kaydeden Zekeriya Alp, "Kimsenin de istifa edeceğimden haberim yoktu. Kimseye söylemedim. Ben kolay kolay pes etmem ama insanın bazı beklentileri olur, bu tip durumlarda insanların ne yapması gerekirse onu yapmak gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...