İşte Fenerbahçe'de sakatların durumu

Fenerbahçe yeniden lige döndü... Sarı lacivertlilerde cuma günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Webo'nun sakatlığı sürüyor, Caner Erkin ise oynayabilecek durumda.

NTV Spor 17.12.2014 - 13:47
İşte Fenerbahçe'de sakatların durumu

Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıklar başladı.

Kupadaki Bayburt Özel İdare maçında as oyuncularını dinlendiren teknik direktör İsmail Kartal, Kayseri Erciyesspor maçının taktik provaları üzerinde duruyor.

Fenerbahçe'de kupa maçında sakatlanan Webo'nun sağ üst arka adalesinde ödem tespit edildi. Kamerunlu forvet maç öncesi yapılacak antrenmanda kendini deneyecek ancak Webo'nun Kayseri'ye götürülmesi zor görünüyor.

Caner Erkin ise takımla çalışmalara başladı. Milli oyuncu bir restoranda fenalık geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu ile görüşen Caner Erkin'in forma giymesine engel bir durum yok.

Kayseri Erciyespor maçının kadrosunu büyük ölçüde belirleyen İsmail Kartal, Sivasspor maçının 11'inde değişiklik yapmayı düşünmüyor. Kartal sadece, cezalı Bekir İrtegün'ün yerine forma vermeyi düşündüğü Egemen Korkmaz'ı maça hazırlıyor.

Öte yandan "Hedef 1 milyon üye projesi" kapsamında Fenerbahçe'yi Kayseri'de bir davet bekliyor. Kafile maç gününde ise geleneksel hale gelen şube ve futbol okulları ziyaretlerini gerçekleştirecek.

 

Sayfa Yükleniyor...