Yarsuvat istifa edecek mi?

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Başkan Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları ile ilgili konuştu. Yasaman, Yarsuvat'ın beyanının Galatasaray adına yapılmadığını söylerken, "Görüşleri tamamen akademik yorumlardır" dedi. Yasaman, bu açıklamalar üzerine gelen tepkiler ve istifa çağrılarına da yanıt verirken, "Yarsuvat fanatik bir Galatasaraylıdır ve yönetimin istifası söz konusu değildir" ifadelirini kullandı.

NTV Spor 17.12.2014 - 19:41
Yarsuvat istifa edecek mi?
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın şike süreci öncesinde Fenerbahçe'den para istendiği, verilmeyince sarı-lacivertli kulüp hakkında şike davasının açıldığı yönündeki açıklaması, beraberinde bir tartışma başlattı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi. Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman da, Yarsuvat'ın bir duyumu dile getirdiğini belirtirken, bu nedenle istifasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın özel bir toplantıda spor yazarı Atilla Gökçe'ye Fenerbahçe'nin yaşadığı şike süreciyle ilgili yaptığı açıklamalar gündem yarattı.  Yarsuvat'ın "Fenerbahçe'den 50 milyon dolar istendi. Başkan Aziz Yıldırım ve kulüp vermeyince, malum süreç başladı" şeklindeki sözlerine Yıldırım'dan yanıt geldi. Fenerbahçe Başkanı, "Haberde yer aldığı üzere 50 milyon dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır" açıklamasını yaptı.

Duygun Yarsuvat hakkında, açıklamaları ile Aziz Yıldırım'ı koruduğu, bu nedenle camiadan tepki aldığı ve Galatasaray başkanlığından istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialara sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkanı Hamdi Yasaman yanıt verdi.. Ntv Spor'a özel açklamalarda bulunan Yasaman, yönetimin bu konu ile ilgili olağanüstü bir toplantı yapmadığını ve Duygun Yarsuvat'ın istifasının söz konusu olmadığını söyledi.

Yarsuvat'ın beyanının Galatasaray adına yapılmış bir beyan olmadığını dile getiren Hamdi Yasaman "Bir sohbet toplantısında yapılan açıklama. Görüşler tamamen akademisyen ve hukukçu kimliğiyle. Yarsuvat'ın, Aziz Yıldırım'ın teklifi kabul etmediğiyle ilgili sözleri tamamen bir duyum.Son yıllarda bir çok iddia var. Yarsuvat da aldığı bir duyumu dile getirmiş olabilir. Bilmesi söz konusu değil. Başkanımız ne Aziz Yıldırım'ı korumuştur, ne şike vardır ne de yoktur demiştir. Ortada bir çok iddianame var. Dava da yeniden başladı. Her şey karmakarışık" diye konuştu.

Duygun Yarsuvat'ın, Aziz Yıldırım'ın avukatı veya danışmanı olmadığını da vurgulayan Galatasaray 2. Başkanı "Yarsuvat, fanatik bir Galatasaraylıdır. Onun Galatasaraylılığından şüphe edilemez. Taraftarımızın sakin olması lazım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...