"İkisi birden olmaz"

Mehmet Demirkol'dan Terim eleştirisi! Fatih Terim'in hem A Milli Takım Teknik Direktörü hem de Türkiye Futbol Direktörü görevi yürütmesini eleştiren Demirkol, "Bunu Terim bile başaramaz" dedi.

NTV Spor 18.12.2014 - 12:11
"İkisi birden olmaz"

Mehmet Demirkol, Spor Servisi'nde Fatih Terim'in iki görev birden yürütmesini eleştirdi. 
  
Fatih Terim, Milli Takım'ın başına geçerken ülkede kimsenin "Terim bu görevi haketmiyor" demediğini belirten Demirkol, "Bugün Terim'i yollasan, yerine getireceğin ilk isim yine Terim olur" dedi.
 
İlk günden beri plansızlığı ve öngörüsüzlüğü eleştirdiğini, bunun da hala devam etitğini söyleyen Mehmet Demirkol, "Bir insan hem A Milli Takım Teknik Direktörü hem Türkiye Futbol Direktörü olmaz. Birincisi, yapılabilir bir şey değil. İkincisi sahada olan adam sürekli yıpranır. Bu yıpranan, uzun vadeli kalkınma planını götürecek adamla aynı adam olmamalıdır" dedi.
 
Fransa örneğinin bu şekilde olduğunu da söyleyen Mehmet Demirkol, "Fransa'da bildiğin teknik direktörlerin çoğu, bizim Riva'nın benzerinden yetişmiştir" diye konuştu.
 
Bunu Fatih Terim'in bile başaramayacağını da sözlerine ekleyen Demirkol, sorunun Terim'in sahada olmak istemesi olduğunu da savundu. Demirkol, Terim'in sahada olmak istemesi yüzünden, Galatasaray Başkanlığı'nın da mümkün olmadığını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...