Sakatların son durumu...

Kupada Rizespor'a yenilen Beşiktaş, gözünü Süper Lig'e çevirdi. Lider siyah beyazlılarda Akhisar maçına 2 gün kala ön çok merak edilen ise sakatların durumu ve forvette kimin oynayacağı... Beşiktaş'taki son durumu NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem aktardı.

NTV Spor 19.12.2014 - 14:24
Sakatların son durumu...

Ligde pazar akşamı Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta sakatların durumu merak konusu.  
 
Merak edilen bir diğer konu ise Akhisar maçında forvette kimin olacağı:
Cenk mi? Furkan mı? Orta sahadan bir isim mi?
 
CENK %70 OYNUYOR!
Beşiktaş'ta şu an için en iyi haber, Cenk Tosun'tan geldi. Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in yokluğunda tek tecrübeli forvet haline gelen Cenk Tosun'un Akhisar maçına yetişme ihtimali var. Cenk, %70 ihtimalle Akhisar maçının ilk 11'inde olacak...
 
CENK OYNAYAMAZSA...
Eğer Cenk ilk 11'de oynayacak durumda olmazsa, Bilic'in öncelikli planı Furkan'ı oynatmak değil, orta sahadan bir ismi forvete çekmek. Cenk'ten mahrum kalması durumunda Hırvat çalıştırıcının, genç Furkan'ı oynatmak yerine orta sahadan Olcay Şahan, Gökhen Töre ya da Kerim Frei'ı ileri çekmesi bekleniyor.
 
DEMBA BA HAFTAYA...
Mustafa Pektemek'ten yaklaşık 2 ay daha yararlanamayacak olan siyah belazlılarda, ileri ucun en önemli ismi Demba Ba'nın ise Akhisar maçına yetişmesi zor görünüyor.
 
Senegalli yıldızın tedavisinde sona yaklaşıldı ama büyük bir degişiklik olmazsa Akhisar maçının 18 kişilik kadrosunda yer almayacak. Demba Ba'nın Konyaspor ile oynanaak maça yetiştirilmesi ve Galatasaray derbisine tam hazır hale gelmesi planlanıyor.

4 OYUNCU İYİLEŞTİ
10 sakat futbolcudan sahaya dönen 4 isim var. Ersan Gülüm ve Veli Kavlak Akhisar maçının kadrosunda yer alacak. Gökhan Töre ve Cenk Gönen de iyileşti.
 
3 İSİM DAHA YOK
Pektemek ve Demba Ba'nın yanı sıra Necip, Sivok ve Motta pazar günkü karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak diğer isimler.
 

Sayfa Yükleniyor...