Linnes'de sona doğru!

Beşiktaş, devre arasında kadrosuna bir sağ bek katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Linnes için Molde ile anlaşma noktasına gelindi. Aksilik olursa, Benficalı Maxi Pereira yedekte tutuluyor.

NTV Spor 19.12.2014 - 19:26
Linnes'de sona doğru!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir sağ bek katmanın hesaplarını yapan Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor.

Siyah-beyazlılar bir süredir gündemde olan Martin Linnes konusunda önemli aşama kaydetti. Sezon öncesi transferi gerçekleşmeyen Norveçli futbolcunun kulübü Molde ile yapılan son görüşmede anlaşma aşamasına gelindiği belirtildi.

Beşiktaş'ın Linnes'in bonservisi için 2.5 milyon euro'ya kadar çıkabileceğini Norveç ekibine bildirmesinin ardından iki kulübün anlaşmaya yakın olduğu ve 23 yaşındaki futbolcunun transferinin devre arasında gerçekleşebileceği ifade edildi. Linnes ile dört buçuk yıllık mukavele imzalamayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, genç futbolcuya yıllık 550 bin euro ücret teklif edecek.

Beşiktaş Linnes'in transferinde problem yaşanması halinde ise rotasını Portekiz'e çevirecek. Benfica forması giyen Maxi Pereira ile de ilgilenen siyah-beyazlılar, sezon sonu kulübü ile sözleşmesi sona erecek Uruguaylı futbolcu için temaslarını arttırabilir. Linnes konusunda Molde'nin sezon başında olduğu gibi son anda anlaşmadan vazgeçmesi haliden Maxi Pereira'yı transfer etmeyi düşünen futbol komitesi, Benfica ve 30 yaşındaki Uruguaylı futbolcu ile masaya oturacak.

Sayfa Yükleniyor...