Semih Kaya korkuttu!

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında sakatlanarak oyun dışında kalan Semih Kaya, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

NTV Spor 20.12.2014 - 19:53
Semih Kaya korkuttu!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında sakatlanarak oyun dışında kalan Semih Kaya, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pozisyon, Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşuna Semih'in hava topuna çıkmasıyla yaşandı. Köşe vuruşundan gelen top, Semih'in kulağına çarptı. Yere yığılan Semih Kaya, uzun süre kendisine gelemedi...

Genç oyuncunun kafasına aldığı darbe ile yere yığılması herkesi endişelendirdi. Ayağa kalkan ama hemen yere çömelen genç oyuncu sahayı sedye ile terkedebildi.
 
Sedye ile saha kenarına çıkarılan ve tedavisine devam edilen sarı kırmızılı futbolcu durumunun korkutması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede çekilen tomografisi temiz çıkan Semih'in ciddi bir durumunun olmaması herkesi rahatlattı. Ancak buna rağmen Semih'in tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirmesine karar verildi.

Sayfa Yükleniyor...