Hamzaoğlu hakem konusunda uyardı!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-2 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçı sonrası LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 20.12.2014 - 21:40
Hamzaoğlu hakem konusunda uyardı!

Galatasaray, ligde Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 yenerken, maç sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Üst üste gelen galibiyetlerden sonra bir düşüş beklediklerini ancak benlentilerin üzerinde bir düşüş olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "4 maçlık galibiyetten sonra bir düşüş bekliyorduk ama ilk yarıdaki kadar beklemiyorduk. İkinci yarıda da çok iyi oynamadık ama geride olmamız rağmen ümidimizi kaybetmedik. Karşımızda da çok iyi oynayan bir Mersin vardı.  Rıza hocayı tebrik ediyorum. Oynamak isteyen, mücadele etmek isteyen bir şekilde sahadaydılar. Zor bir maçtı, oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Soyunma odasında da oyuncularına önemli uyarılarda bulunduğunu ifade eden Hamza Hamzaoğlu, "İlk yarıdaki bazı pozisyonlardan dolayı, oyuncularım hakemle fazla oynamaya başlamıştı. Bu da konstrasyonumuzu bozuyordu. Soyunma odasında, 'Hakeme gücümüz yetmez, biz kendi hatalarımızı düzeltelim ve çıkıp oyunumuzu oynayalım' dedim. Öyle de oldu" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...