"Ancelotti gelse bu çıkışı yapamazdı"

Galatasaray'ın Prandelli'nin yerine Hamza Hamzaoğlu'nun getirmesinin ardından takımın yakaladığı havayı, NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, hocanın oyuncuların karakterlerini bilmesine ve kadro istikrarı yakalamasına bağladı. Dilmen, "Ancelotti gelse bu çıkışı yapamazdı" dedi.

NTV Spor 20.12.2014 - 21:44
"Ancelotti gelse bu çıkışı yapamazdı"

%100 Futbol'da Rıdvan Dilmen, Galatasaray yönetiminin Hamza Hamzaoğlu tercihinin doğru bir karar olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Mancini ve Prandelli geldiklerinde takımı değiştirdiler. Mevcut oyuncuları antrenmanda görerek değerlendirdiler. Beğendikleri oyuncuları 3-5 maç deneyip, olmayınca başka oyunculara yöneldiler. Hamza Hamzaoğlu ise Galatasaray'ı ezbere biliyor. Milli takımdan da oyuncuları tanıyor. Hamza Hoca'nın o kadar iyi bir analizi var ki, Riva'dayken Florya'daki Mancini ve Prandelli'den daha iyi tanıyordu takımı."

"ANCELOTTI GELSE GALATASARAY BU ÇIKIŞI YAPAMAZDI"
Galatasaray'ın kariyerli, yabancı antrenörlerle başarılı olmadığını belirten Dilmen, "Takımı tanıyana kadar gittiler. Yerli hocalar ise ligi ve oyuncuları iyi tanıyorlar. Hikmet Karaman Rize'ye, Ersun Yanal Trabzonspor'a gelir gelmez dolu dolu maç oynattılar. Hamza Hamzaoğlu da oyuncuların karakterini, bireysel özelliklerini iyi biliyor. Hamzaoğlu ile kadro istikrarı geldi. Galatasaray, Ancelotti'yi getirse bu çıkışı yapamazdı." şeklinde yorum yaptı.

Sayfa Yükleniyor...