Vederson'a hocasından tepki!

Vederson'un Galatasaray karşısında gördüğü ilk sarı kartla gelecek haftaki Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşmesi, ama son dakikalarda kırmızı kart görünce cezanın haftaiçindeki kupa maçına geçmesi akıllara "Bilerek mi atıldı" sorusunu getirdi. Vederson'a hocası Rıza Çalımbay'dan da tepki geldi.

NTV Spor 20.12.2014 - 21:48
Vederson'a hocasından tepki!
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçının son dakikalarında ikinci sarı karttan atılan futbolcusu Vederson'a tepki gösterdi. Çalımbay, bilerek kart görme yorumlarına ise "O ucuz işlerle de bizim işimiz olmaz" diye yanıt verdi.
 
Brezilyalı oyuncunun gördüğü ilk sarı kartla önümüzdeki Fenerbahçe maçı öncesi sarı kart cezalısı durumuna düşmesi, ama ikinci sarı kartla atılınca cezanın hafta içindeki Ankaragücü kupa maçına kaymasını yorumlayan Çalımbay, şunları söyledi:
 
"Bir kere öyle kart görülmez. Evvela büyük tepki verdim ayıptır yani. Beni öbür maç değil bu maç ilgilendiriyor. Bana göre Fırat hoca Vederson'a iyi dayandı, daha önce atmalıydı! Vederson çok konuşuyor! vederson'un yaptığı kendine yakışmıyor. Devre arası da uyardım 'sakin ol' diye. vederason'a atılmayı yakıştıramadım, takımın en büyügü hiç konuşmaması gerekiyor"
 
Çalımbay, Vederson'un gelecek haftaki Fenerbahçe maçında oynayabilmek için bilerek kırmızı kart gördüğü yorumlarına ise "Yapılanlar hakikaten ucuz işler, o işlerle de bizim işimiz olmaz. Biz herşeyi dürüstçe yapıyoruz" diye yanıt verdi.

2 MAÇ CEZA GELEBİLİR
Vederson, gördüğü kırmızı kartla Fenerbahçe maçında değil Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü ama 2 maç birden ceza alması da ihtimal dahilinde. Hatırlanacağı üzere geçen hafta lig maçlarında sarı kartla cezalı duruma düşen ama ardından kırmızı kartla cezaları kupa maçlarına geçen Karabüksporlu Mabiala, Bursasporlu Josue, PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK bu iki oyuncudan Mabiala'ya 2 maç ceza vermiş, ilk etapta ceza almayan Josue ise Hukuk Kurulu'nun itirazı sonrası Tahkim tarafından yine 2 maçla cezalandırılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...