Carlos ile yollar ayrıldı!

Sivasspor'da kötü gidişat ayrılık getirdi... Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Roberto Carlos teknik direktörlük görevini bıraktı.

NTV Spor 21.12.2014 - 11:44
Carlos ile yollar ayrıldı!

Sivasspor'da Roberto Carlo dönemi sona erdi. Bu sezon ligde istediği performansı bir türlü yakalayamayan kırmızı-beyazlı takımda Brezilyalı teknik adam görevinden istifa etti. Öte yandan Sivasspor'da teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ismi ön plana çıkıyor. Taraflar arasındaki görüşmenin akşam saatlerinde netlik kazanması bekleniyor.

Son olarak ligin 14. haftasında seyircisi karşısında İstanbul Başakşehir'e mağlup olan Sivasspor'da bu Carlos adına son nokta oldu. Bu sabah toplanan yönetim kurulu teknik direktör Roberto Carlos'un da katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesi kararı çıktı. Tarafların karşılıklı anlaşmasıyla Roberto Carlos ile Sivasspor'un yolları ayrıldı.

İstifasının ardından bugün şehirde işlerini halledecek olan Brezilyalı teknik adamın yarın Sivas'tan ayrılması bekleniyor.

Carlos, İstanbul Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada şu aşamada ayrılmayı düşünmediğini, bu noktada yapılacak bir ayrılığın takıma ihanet olabileceğini söylemişti.

Sivasspor'un hemen yeni teknik direktör arayışlarına başlayacağı ve bazı isimler ile temasa geçileceği öğrenildi.

Carlos, Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevine geçen sezon başında getirilmişti. Roberto Carlos yönetiminde geçen sezon ligi 53 puanla 5'inci sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon 14 maçta 10 puan toplayarak 17. sırada kaldı.

 

Sayfa Yükleniyor...