Bursa'da kritik randevu!

Spor Toto Süper Lig'de zirveden kopmak istemeyen iki takım Bursaspor ile Trabzonspor, Bursa Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

NTV Spor 21.12.2014 - 13:42
Bursa'da kritik randevu!

İki ekibin de hedefi alacağı üç puanla zirve yarışından kopmamak. Son 6 haftada iki takım da sahadan birer yenilgiyle ayrıldı. Özellikle Ersun Yanal'ın gelişinin ardından aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Trabzonspor, bu süreçte 4 galibilet elde etti bir beraberlik aldı bir kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Ev sahibi Bursaspor ise son 6 hafçtada sadece 1 kez yenildi. Yeşil-beyazlılar topladığı 19 puanla, Trabzonspor'un sadece 2 puan gerisinde.

Trabzonspor'un Bursaspor maçı kadrosunda Onur Kıvrak ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra Belkalem, Musa Nizam ile Papadopoulos'un yer almadı. Ev sahibi Bursaspor'da ise 4 kritik eksik bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar'da Bursaspor'da sakatlıkları süren Serdar Aziz, Ethem ve cezalı konumda bulunan Traore ile Josue, Trabzon'a karşı görev alamayacak.

İLK 11'LER
BURSASPOR: Harun, Şener, Ertuğrul, Civelli, Serdar, Belluschi, Ozan Tufan, Ozan İpek, Şamil, Bakambu, Fernandao

TRABZONSPOR: Fatih Öztürk, Carl Mejani, Mehmet Ekici, Constant, Mustafa Akbaş, Sefa, Bosingwa, Yusuf, Fatih, Özer, Yatabare

Sayfa Yükleniyor...