Sakatlardan iyi haberler

Akhisar'ı yenerek galibiyet serisini ve liderliğini sürdüren Beşiktaş'a sakat futbolcularından da iyi haberler gelmeye devam ediyor. Dünkü maçta sakatlanan Veli Kavlak'ın ciddi bir durumu yok. Motta ve Sivok da Konya deplasmanına hazır olacak.

NTV Spor 22.12.2014 - 15:25
Sakatlardan iyi haberler

Akhisar Belediyespor'u yenerek ligde üst üste 6. galibiyetini alan ve zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Antrenmana tedavileri devam eden Mustafa Pektemek ve Necip Uysal'ın yanı sıra bireysel çalışan Tomas Sivok, Demba Ba ve Ramon Motta katılmadı.

VELİ KAVLAK'TA KORKULAN OLMADI
Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında kasık bölgesinden sakatlanan Veli Kavlak'ın tedavisine başlandı. Çekilen MR sonucu durumunun ciddi olmadığı anlaşılan Veli'nin ligin 15. haftasında pazar günü oynanacak Torku Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.

BA, MOTTA VE SIVOK'UN SON DURUMU
Akhisar maçının son dakikalarında görev alarak beklenenden erken sahalara dönen Demba Ba'nın yanı sıra tedavilerinde son aşamaya gelinen Motta ve Sivok'un da Konyaspor maçına hazır olmaları planlanıyor.

"BA İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Senegalli futbolcu Demba Ba'nın sahalara dönmesi için sağlık ekibi olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Karanlık, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, sakatlığının ardından Akhisar Belediyespor maçının son 10 dakikasında forma giyen Demba Ba için, "Demba Ba sakatlandıktan sonra ne zaman geri döneceği ile ilgili yorumlar yapılmıştı. Galatasaray maçına yetişip yetişmeyeceği merak ediliyordu. Bütün oyuncuların en kısa sürede geri dönmelerini arzuluyoruz. Her maça önem veriyoruz. Demba Ba, Trabzonspor maçında sakatlandı. Bilgisayarlı tomografi çekildi. Yoğun tedavi süresi başladı. Sağlık ekibi olarak çok yoğun bir şekilde çalıştık" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Veli Kavlak'ta büyük bir sıkıntı olmadığını anlatan Karanlık, "Veli dünkü maçta iki kasık bölgesinden problem yaşadı. Maçtan sonra ağrısı yok denecek kadar azalmıştı. Sabah idmanına katıldı. Daha sonra MR çektirmeye gitti. Büyük bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum" dedi.

Karanlık, Brezilyalı futbolcu Ramon Motta'nın hafta içinde takıma katılacağını kaydederek, "Motta'nın geçen haftaki maçta ayak bileğinde yırtık oluştuğunu söylemiştik. Tedavisi iyi gidiyor. Hafta içinde takıma dönecektir" diye konuştu.

Son olarak sakatlığı devam eden Tomas Sivok'a değinen Karanlık, "Sivok'ta yırtık sorunu yok. Bacağında bir iltihap bulunuyordu. Belinde geçmişten ufak bir problemi vardı. Umarım kendisi en kısa sürede iyileşir ve takıma katkıda bulunur" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Sayfa Yükleniyor...