Fenerbahçe'de gündem Emenike!

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin geleceği tartışılmaya başlandı. NTV Spor'a konuşan Nijeryalı oyuncunun menajeri Erdem Konyar, Emenike'nin yanlış anlaşıldığını ve kulüpte mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 22.12.2014 - 16:06
Fenerbahçe'de gündem Emenike!

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike bu sezonki formu nedeniyle eleştiriliyor. Nijeryalı yıldızın son olarak Afrika basınına verdiği demeçler ve Kayseri'de oyundan çıkarken direkt olarak soyunma odasına gitmesi, dedikoduları beraberinde getirdi. Tüm bu konularla ilgili futbolcunun menajeri Erdem Konyar, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

“AMACI ELEŞTİRMEK DEĞİLDİ”
Afrika basını geçtiğimiz hafta Emeiıke'nin "Kanatta oynadığı için gol atamadığı" yönünde demecini yayınlamıştı. Açıklamaların yanlış anlaşıldığını savunan Konyar, "Gol atamadığı yönünde bir soru sorulunca Emenike de bunun normal olduğunu anlatmaya çalıştı. Emenike'nin amacı hiçbir şekilde hocasını eleştirmek değildi" diye konuştu.

KAYSERİ'DE DİREKT SOYUNMA NEDEN GİTTİ?
Erdem Konyar, Emenike'nin son maçta oyundan alınınca direkt soyunma odasına gitmesini de değerlendirdi. Konuyu Emenike ile konuştuğunu belirten Konyar, "Gol atamadığı için kendine kızmış. Hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez, sahada kalmak ister. Emenike hem oynamak hem de gol atmak istiyor. Hocasına bir tepki göstermiyor" ifadelerini kullandı.

“SERBEST KALMA MADDESİ YENİ DEĞİL”
Emenike'nin menajeri Konyar, oyuncusunun Katar'dan takip edildiğini vurgularken, "Gelen resmi bir teklif yok. Olsa bile Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyoruz" dedi.  Nijeryalının sözleşmesindeki "20 milyon euroya serbest kalır" maddesinin de yeni bir durum olmadığını sözlerine ekleyen Konyar, "Emenike'nin şu anda tek bir amacı var. O da olabildiğince çok gol atarak Fenerbahçe'de dördüncü yıldızı takabilmek" diye konuştu.

Fenerbahçe yönetimiyse Kayseri Erciyesspor maçında oyundan çıkarken doğrudan soyunma odasına giden Emmanuel Emenike'ye ceza vermedi. Teknik direktör İsmail Kartal yönetime Emenike ile ilgili bir disiplin raporu sunmadığı için, Nijeryalı ceza almaktan kurtuldu.


 

Sayfa Yükleniyor...