NTV Spor'a iki ödül!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Boğaziçi Üniversitesi tarafından yılın en iyi antrenörü seçildi. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylaması ile NTV Spor'a da iki ödül verildi.

NTV Spor 23.12.2014 - 09:49
NTV Spor'a iki ödül!

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri, sahiplerini buldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyonda Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, ‘Yılın En İyi Antrenörü' seçildi. Hırvat teknik adam, ödülü alırken duygulardını dile getirdi.

"Bu ödülü almak Beşiktaş ailesi olarak bizi gururlandırıyor. Böyle değerli bir kurumun bizi ödüllendirmesi mutluluk veriyor. Herkese iyi yıllar diliyorum."

Geçtiğimiz sezon kadınlar Euroleague şampiyonu olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı da ‘Yılın En İyi Takımı' ödülüne layık görüldü.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nden ikisine de NTV Spor ailesi layık görüldü. ‘Spor Servisi' yılın en iyi spor programı seçildi. Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un birlikte sundukları prgrama verilen ödülü, Mehmet Demirkol aldı.

NTV Spor ailasinden Ali Ece de Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin verdiği oylarla ‘Yılın En İyi Spor Yorumcusu' ödülüne layık görüldü.

Organizasyonda  yılın en iyi bireysel sporcusu İpek Soylu, Yılın En İyi Yöneticisi Turgay Demirel, Yılın En İyi Basketbol Oyuncusu Işıl Alben, Yılın En İyi Voleybol Oyuncusu Naz Aydemir Akyol, Yılın En İyi Çıkış Yapan Takımı Pınar Karşıyaka, Yılın En İyi Çıkış Yapan Sporcusu Cedi Osman seçildi.

Sayfa Yükleniyor...