"Diego Beşiktaş'ta olsa..."

Diego'nun Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamamış olması, Spor Servisi'nde masaya yatırıldı. Mehmet Demirkol, bu durumun Brezilyalı yıldızdan çok takımdan kaynaklandığını savundu.

NTV Spor 24.12.2014 - 12:12
"Diego Beşiktaş'ta olsa..."

Diego'nun Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamamış olması, Spor Servisi'nde masaya yatırıldı. Mehmet Demirkol, bu durumun Brezilyalı yıldızdan çok Fenerbahçe'nin oyunun kaynaklandığını savunup, "Sosa ile Diego'nun takımlarını, formalarını değiştir. Diego'yu konuşursun bugün" dedi.
 
"Oyuncuları, oyunun yapısı içinde değerlendiririz. Diego'nun Fenerbahçe'de yaşadığı acayipliği iyi tespit etmek lazım" diyen Mehmet Demirkol, herkesin birbirine "Diego neden kötü?" sorusunu yönelttiğini belirtti.
 
"Bu adam Diego mu? Nasıl bir adam bu?" şeklinde yorumlar yapılan Diego'nun topu her ayağına alışında pas verecek adam aradığını ama bulamadığını ifade eden Demirkol, "Bu adam aralara kaçsın gitsin, 3 kişiyi geçsin tarzı bir oyuncu değil ki... Bu adam bir pas oyuncusu. Alacak,  verecek. Boşa kaçacak, geri alacak. Sen o pas opsiyonlarını yaratmazsan kullanılamaz" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin mevcut oyun yapısı içinde Diego'nun kullanışsız kaldığını da söyleyen Demirkol, "Takımın pozisyonu yok. Üstüne bu pas organizasyonlarını yapmazsanız kayboluyor" dedi.

İlginç de örnek veren Mehmet Demirkol, "Çok net söylüyorum. Sosa ile Diego'nun takımlarını, formalarını değiştir. Diego'yu konuşursun bugün. Çünkü Beşiktaş'ta pas opsiyonu var" dedi.
 
Fenerbahçe'de geçen sezon olan, bu sezon olmayan şeyin pas olduğunu vurgulayan Demirkol, sözlerini şöyle noktaladı: "Pas oyunu oynamak isteyen bir takım ve 'pas oyunu oynayacağım' diye yola çıkan İsmail Kartal. Ama Kartal'ın takımı pas opsiyonu yapamıyor. Fenerbahçe sadece geriye pas verebiliyor. Bütün mevzu budur. Oyuncularla alakalı değil, oyunla alakalı bir durum bu."

Sayfa Yükleniyor...