Yıldızlaştılar övgüyü kaptılar

Wayne Rooney ve John Terry, son lig maçlarındaki performanslarıyla takdir topladı. İki İngiliz futbolcunun menajerleri Van Gaal ile Mourinho, oyuncularına övgülerde bulundu.

NTV Spor 27.12.2014 - 11:01
Yıldızlaştılar övgüyü kaptılar

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, Newcastle Unıted'ı, Chelsea de West Ham'ı mağlup ederken, attıkları goller ve ortaya koydukları performansla Wayne Rooney ile John Terry'ye menajerlerinden övgü geldi.

Manchester United'ın teknik patronu Louis van Gaal, Newcastle United filelerine 2 gol gönderip, van Persie'ye bir asist yapan Rooney'in orta sahadaki rolünü çabuk benimsediğini dile getirdi.

"Rooney'in koşu kapasitesi bir orta saha oyuncusuna eşdeğer" ifadelerini kullanan van Gaal, ilerleyen maçlarda da İngiliz yıldızı orta sahada, Mata-Falcao ve van Persie'nin arkasında değerlendirebileceğini söyledi.

Chelsea'nin West Ham'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ilk golüne imza atan John Terry de Mourinho ile birlikte Chelsea'deki ikinci baharını yaşıyor.

Bir önceki yıl takıma girmekte zorluk çeken tecrübeli savunma oyuncusu, geçen sezon 34 maçta görev aldı, bu sezon ise henüz maç kaçırmadı. West Ham karşılaşmasının ardından konuşan Chelsea Menajeri Jose Mourinho, "Terry'nin müthiş bir özgüveni var. 2004-2005 ve 2006'daki Terry'yi, yani benim zamanımdaki Terry'yi görüyorum. Arada değişen sadece ikizleri oldu. Onlar büyüdü ama Terry hala aynı Terry" ifadeleriyle oyuncusuna övgü yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...