Inter, Podolski için Arsenal'le anlaştı!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin görev yaptığı Inter, Arsenal'den Lukas Podolski'nin transferinde mutlu sona ulaşmak üzere... İtalyan kulübünün dün akşam saatlerinde Milano'ya getirdiği Alman golcüyü taraftarlar coşkuyla karşıladı.

NTV Spor 03.01.2015 - 09:44
Inter, Podolski için Arsenal'le anlaştı!

Alman golcünün kiralanması için İngiliz kulübüyle anlaşan Inter, oyuncuyu da Milano'ya getirdi. Havalimanında Inter taraftarları tarafından coşkuyla karşılanan Lukas Podolski, formasını giyeceği yeni takımının atkısını açtı ve taraftarlara karşılık verdi.

Karşılama esnasında Sky Sport Italia'ya açıklamalarda bulunan Podolski, Inter'e geldiği için mutlu olduğunu, "Roberto Mancini ile görüştük. Kendisi çok iyi bir teknik direktör. Beni istedi ve geldim. Burada yer aldığım için mutluyum. Serie A yarışmacı bir lig. Takımımın ligde başarılı olmasına ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmasına yardımcı olmak istiyorum. Umarım muhteşem bir sezon geçiririz." dedi.

Yıldız futbolcunun Milano'ya geldiği, Inter kulübünün resmi twitter hesabından yapılan şu paylaşımla bildirildi:


PODOLSKI'DEN TEŞEKKÜR
Podolski, İngiliz taraftarlara, bugüne kadar kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Podolski, "Arsenal taraftarının bana Londra'da gösterdiği ilgiden dolayı hepsine teşekkür ederim. Kalbim her zaman sizinle olacak. Takımda oynadığım her dakikadan zevk aldım ve umarım kulübün ve taraftarların sevdiği futbolcular arasına adımı yazdırmışımdır. Yeniden görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Bugün sağlık kontrolünden geçirilen Alman futbolcunun, İtalya'da ara transfer döneminin resmi olarak başlayacağı pazartesi günü yeni kulübüyle kiralık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...