Ibra yine çok konuşulacak!

Paris Saint-Germain'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in, kendisini Hazreti İsa ile karşılaştırdığı ortaya çıktı. Bu konudaki açıklama, Ibrahimovic'in takım arkadaşı Veratti'den geldi.

NTV Spor 07.01.2015 - 15:36
Ibra yine çok konuşulacak!

Zlatan Ibrahimovic'in kendisine ne kadar güvendiği bilinen bir gerçek. Geçtiğimiz günlerde rüya 11'ini oluşturması istenen Ibrahimovic, forvet hattının en ucuna kendi ismini yazmıştı. Kadrosuna seçtiği her oyuncuyu tek bir kelime ile ifade etmesi istenen Ibrahimovic, kendisi için "Tanrı" tanımlaması yapmıştı. Golcü oyuncu, İsveç tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sporcuları listesinde efsanevi tenisçi Björn Borg'un ardında kalmasına da tepki göstermişti.

İbrahimovic'in nasıl bir özgüveni olduğu konusunda son açıklama, takım arkadaşı Verratti'den geldi. Paris Saint-Germain'in 19 yıl aradan sonra ilk şampiyonluğuna koştuğu sezona dönen Verratti, İsveçli golcünün kendisini Hazreti İsa'ya benzettiğini söyledi.

O dönem Lyon ile çok kritik bir maça çıkmaya hazırlandıklarını hatırlatan Verratti; "Teknik direktörümüz Carlo Ancelotti, maç öncesi biraz gergindi. Ibra ona yaklaşıp; Hazreti İsa'ya inanıp inanmadığını sordu. Ancelotti inandığını söyledi. Bunun üzerine Ibrahimovic; 'Bana inanman güzel. Artık rahatlayabilirsin' dedi. Onu bu kadar özel kılan özelliklerinden biri de işte bu özgüveni" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...